Hangzhou East Station Mixed Use

杭州城东新城项目

Scope Of Work: 

Masterplanning‭

Architecture 

Sector:

Mixed Use

服务范围:  

总体规划

建筑设计

类型: 

综合体

Located in the Hangzhou east station, the gateway buildings at east station district.

 

The design has the main spine linked series of the courtyards, which connecting the seemingly disparate functions together. The  way of design explored the individual identification in the united building complex

位于杭州东站, 为东站片区的门户建筑。设计利用动线关系创造出一系列游走空间的院子。将看似不同特点的建筑结合。这种整体中有个性的打造产生了微妙的动线和空间故事。

 

在收放不等的空间为室外空间上打造不同的氛围。

在探索商业综合体发展中这是一个尝试, 以尽可能的空间变化,在有序地情况下带来无限的体验可能。

1/3

NB: The experiences of this project were acquired by Ms. Chao Wu when she was the project-in-charge and partner at Original Design Uncut Company Limited with respect to that project.  The design credits thereof are jointly retained by that company and another team member.